Nu blir det Eurovision

Nu har jag suttit och pluggat halva dagen och nu ska jag ta och dricka ett glas vin och bädda ner mig i soffan med älsklingen och titta på Eurovision. Jag har inte kollat på någon av delfinalerna i år men jag kollade på någon av de där införprogrammen som gick på Svt och av de jag har sett skulle jag nog tippa på att Azerbajan vinner, sen var det någon annan låt som var helt okej också men kommer inte ihåg vilket land den var ifrån.

Visst är det tråkigt att Anna inte gick vidare men det hade jag nästan räknat med. Jag tycker hon är riktigt duktig sångerska och låten var helt okej, och jag hejade på henne i melodifestivalen, men att hon inte skulle ha en chans i eurovison hade man ju kunnat räkna ut. Hennes låt är inte tillräckligt komersiell eller tillräckligt udda för att den skulle komma med, tyvärr. Tycker att det varit riktigt vidriga formuleringar på löpet sen i fredags vilket jag inte tycker är okej. Bara för att man är med i en tävling där man skall representera landet så är det tydligen fritt fram att slänga hur mycket obefogad skit som helst på en 18-årig tjej, de är som någon slags offentlig mobbing som jag tycker är osmaklig.

Men men, nu drar det snart igång, dags att hämta ostbågarna ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.