Mer träning åt folket

Har kollat upp vilka olika pass som de går på de olika gymkedjorna och det lutar åt att jag kommer köpa ett gymkort på Friskis & Svettis. Dels har de ett ganska fördelaktigt pris på sitt gymkort om man jämför med Sats och World Class, plus att de dessutom har danspass vilket jag tycker är riktigt roligt. Jag funderade ju på om jag skulle börja dansa förra hösten men det blev inte av, och om det är så att jag köper gymkort på F&S kan jag både dansa, gå på yoga (och andra pass) och gymma…. perfekt. Ska bara se till att använda gymkortet också när jag väl har köpt det. Jag känner dock att min kondition är totalkass och att jag verkligen måste träna upp muskelaturen i min rygg särskilt med tanke på mitt arbete.

Såhär ska jag sitta ute på bryggan på landet hela augusti ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.