Mardrömmens natt

Jösses, imorse när jag vaknade kände jag mig helt slut. Micke har ju börjat gå upp kl 6:30 varje morgon för att ta en morgonpromenad runt Djurgården. Detta resulterar ofta att jag vaknar till och får fortsättningsvis en rätt konstig sömn vissa dagar. Imorse var en sån dag. Jag drömde att jag av någon anledning hade flyttat till söder. Jag och Carin skulle ut och ta en promenad och hittade en väg som såg rätt spännande ut. Vi kom in i något slags skogsparti och där fanns det en lucka. Jag öppnar luckan och klättrar in, jag hamnar på en platå och om man går några meter längre fram är det en kant och typ 2-3 meter ner är det massa små söta silkesapor, jag hoppar ner och helt plötsligt är jag fast i en bur full av apor. Jag försöker ta mig därifrån men det går inte att klättra tillbaka då det är för högt upp och luckan inte går att öppna från insidan. Carin sitter kvar uppe på platån och jag försöker utforska hur det ser ut där nere för att på något sätt ta mig ut. Det finns olika gångar där som man kan gå igenom in till andra apburar. Jag går in till nästa och det är små Lemurer, sen öppnar jag luckan till nästa bur, och där inne ligger det en stor gorilla och sover, jag stänger buren och går tilbaka till lemurerna. Jag hittar en annan väg och går in till några andra små apor och då går det upp för mig att jag är på Skansen. En skötare ser mig och hjälper mig ut. Sen kommer Micke dit, tydligen så finns det hotell inne på skansenområdet och vi hade av någon anledning tagit in på hotellet där. Sen när vi ligger och sover kommer det in en kvinna i rummet, Kim Kärnfalk tror jag att hon heter (postkodlotteriet & sångerska i Friends), och det visar sig sedan efter lite diskussioner och bråk att M har haft en affär med henne. Jag blir helt förstörd och M tycker att det är det mest naturliga i världen. Sen lägligt nog  vaknar jag då av att Micke ringer mig och säger ”Hej älskling är du vaken?”….. Gaaahhhhhhh…… Snacka om en bra start på denna morgon.

Hur som helst, igår var jag först ute en sväng på stan för att hitta lite träningskläder. Sen blev det bio, Familjen Jones, rätt bra film faktiskt. Handlar om en familj vars jobb är att få andra personer att köpa alla olika saker som dem använder, dvs att andra skall avundas dem och vilja leva det liv de lever och därmed köpa alla saker som dem har. Sen gick vi till Tures och käkade middag och därefter gick vi och såg en annan film Youth of revolt tror jag den hette. Den var helt okej, men rätt speciell. Handlar om en kille som blir kär i en tjej och gör allt för att få vara med henne, vilket bidrar till att han gör rätt extrema roliga saker. Sevärd film, dock inte den bästa film jag sätt.

Idag ska jag plugga lite. Får se om jag även drar iväg och tränar en sväng. Sen ikväll ska vi iväg på nån vinprovning eller liknande på NK och sen blir det väl till att gå ut och dricka lite mer vin, alla är ju lediga imorgon. Wheeee…. nu måste jag se till o kvickna till lite och käka lite frukost.

You can leave a response, or trackback from your own site.