Mår som jag förtjänar

Gårdagen var en väldigt rolig dag, men här kommer bilderna från i fredags. Det var grillning hemma hos F och A och sedan gick vi till Soap bar och dansade till stängning. Kvällen började ganska lugn och sansad. Vi käkade middag och sedan spelade vi lite spel. Därefter blev det brasa och sedan började det gå utför.

Först spelade vi lite Jenga,… rätt kul spel faktiskt och Peter kunde ju alla möjliga olika varianter.

Här är halva gänget som var med

M kände att han ville bejaka sin kvinnliga sida och krävde att han också skulle  få lite läppglans.

Tycker ni inte att han är lite lik Babbsan när han gör sådär?

Jag försöker förstå vad Peter säger, men det är inte det lättaste alla gånger….

… Sara förstår inte heller

Jag hörde grimasch, men det gjorde inte Peter

När vi var påväg hem hittade Peter sin förlorade cykel! Riktigt fin kvalitetscykel med totalskevt hjul och ljudeffekten vid brukandet av cykeln var oslagbart. Dock så hittade vi en person påväg hem som var mer behövande, så vi skänkte bort den till en kille som inte hade råd med taxi hem. Peter försökte skjutsa honom en bit på vägen men han var så tung så det gick inte, så han fick cykeln mot att han ställde upp på bild…

… och här är han, stackarn. Tur att det finns så generösa människor i världen som Peter som skänker bort sitt färdmedel till en stackars östermalmspojke som inte orkar gå 10m hem medan han själv får sitta och vänta på tunnelbanan i 2h, det kallar jag sann generositet!

You can leave a response, or trackback from your own site.