Ikväll är det hockey!!!

Jag är nyss hemkommen från jobbet och ska packa ihop mina kläder och bege mig iväg och träna med Carin. Natten till igår blev det inte många timmars sömn så igår va jag sjukt trött och däckade direkt efter middagen, så idag har jag varit realtivt pigg i alla fall. Vaknade flera ggr inatt och trodde att jag hade försovit mig till jobbet. Det oftast inte så mycket bloggande då jag jobbar helg med tanke på att jag oftast är så trött.

Sen ikväll är det ju hockey! Weeeeheeee. Danmark spöade ju Finland igår vilket var helt otippat och VM är ju lite en turnering där nykomlingar får visa upp sig så allt kan hända. Hoppas bara att Sverige kan knipa den där guldmedaljen, det vore nice med tanke på hur dåligt det gick i OS.

Imorgon skall jag iväg och kolla på den nya Beck-filmen. Sjukt kul skall det bli. Sen på tisdag ska jag på bio *2 (dvs två filmer), sen på onsdag har Carin sin fotoutställning som jag självklart skall besöka, på torsdag blir det REA och sen är det fredag igen…. mycket att göra under nästa vecka. Sen någonstans i allt det där skall jag hitta tid att plugga också…..

Men men, nu ska jag packa ihop mina grejer så jag inte blir sen.

You can leave a response, or trackback from your own site.