IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!!!

happybirthday

Ett stort GRATTIS till mig!… Dagen började extremt bra av att Micke väckte mig strax innan kl7 med sång och present. Som vanligt var jag som en riktig zombie i morse och märkte inte att han gick upp. Och vilken present sen da… en alldeles egen Mac Book. Jag är sjukt glad! Och vet ni va, den har IMOVIE så jag kan göra massa roliga filmer, och dvd-spelare så jag kan titta på film och massa andra kul grejer. Det är är farligt för det innebär att jag kommer sitta klistrad som ett frimärke framför min dator, tänk va mycket jag kommer kunna blogga…. och hur bra är inte det här för mitt och Carins nya projekt, nu är det helt plötsligt 10 ggr roligare att surfa, inte för att det var tråkigt innan men jag kommer ha fyrkantiga ögon inom 2 veckor.

Min fina present

Det problemet jag har haft med den datorn som jag använd tidigare, (mac book air) är att hårddisken är så liten så varje gång jag skall spara över bilder från min digitalkamera måste jag ta bort något för att hårddisken är full. Och varje gång jag använder Photoshop säger den att jag inte kan göra det jag vill för att det inte finns tillräckligt med arbetsuttrymme…. Wheeheheheheheeee, det slipper jag ju oroa mig för nu när jag har närmare 300 GB hårddisk i min nya dator!

Nu ska jag ta och hoppa upp ur sängen och äta lite frukost för snart vankas det tenta! Önska mig lycka till. Puss

You can leave a response, or trackback from your own site.