Födelsedagen närmar sig

Idag har jag pluggat som en dåre och sen träffade jag Carin en stund på kvällen. Vi hade en del grejer som vi blev tvugna att fixa inför morgondagen, dock gick det inte riktigt som vi hade önskat då både jag och hon var extremt trötta. Men men, det är ju inget som inte kan fixas vid ett senare tillfälle men de hade varit skönt om vi hade fått till det bättre än vad vi fick. Kan inte avslöja än vad jag babblar om, den som väntar på något gott…. men, imorgon får ni se.

Ett annat litet dilemma är ju vad jag skall göra på min födelsedag, vad jag ska önska mig i födelsedagspresent. Hmmm… det känns sjukt tråkigt att fylla år på en måndag, inte så mycket kul att göra då, alla jobbar ju plus att det är precis i början av veckan så möjligheterna är helt klart begränsade. Funderade på om jag inte bara ska gå och skriva min tenta och trycka i mig en tårtbit, träna och sen dega framför tvn hela dagen men det känns inte riktigt som en superrolig födelsedag heller, aja vi får se nu ska jag sova, ska upp och träna imorgon kl 9, natti!

You can leave a response, or trackback from your own site.