Dagen före, och dagen efter

tremusketorerna

Idag är ytterligare en dag där man mår som man förtjänar. Igår var vi på NK och drack en del Rosé-vin och kollade in iittalas nya förvaringsserier. Riktigt snygga grejer måste jag säga, dels hade de silverfärgade högglansskålar i aluminium som var riktigt snygga, och sen hade de även små fyrkantiga skålar helt i glas eller där underdelen var i trä och överdelen i glas. Riktigt snygga, en perfekt present att ge bort till nån tjej som alltid brukar lägga örhängen och grejer direkt på nattygsbordet, både funktionell och fin. En sån vill jag ha.

Den nya förvaringsserien från finska iittala, riktigt snygga grejer.

Ja, hur som helt där var vi väl fram till kl. 23 ungefär. Det var rätt mycket märkligt folk där måste jag säga. Många som var där hade extremt konstiga kläder på sig. Jag försökte lite diskret ta en bild på en dam som måste ha letat länge efter dessa gräsliga tajts.

Jag skulle nog inte ens ha på mig dem där om jag fick betalt, men men, that´s just me….

Jag undrar vad det är med äldre kvinnor och konstiga tajts, de ska helst vara prickiga, leopard eller tigermönstrade, eller varför inte blomönstrade. Nä, de där är inte snyggt, någon kanske borde introducera dessa människor till ett par hederliga svarta leggings? Kan ge mig tusan på att dessa kommer vara de första som hakar på cykelbyxtrenden nu när det snart börjar bli lite varmare ute. Jag säger bara en sak, den som ser mig i ett par sådana i sommar har min fulla tillåtelse att skjuta mig.

Alltid lika glada. Fast Carin ser lite finurlig ut…

Gillar de där glasen, de är fantastiskt fina och trevliga att dricka ur

Sen bar det av till Soap Bar. Dock kände jag att jag inte skulle överleva kvällen i mina skor så jag övergav tjejerna för en liten stund och begav mig hemåt för att byta och då glömde jag såklart kameran hemma när jag även bytte väska så det finns tyvärr inga fler bilder från gårdagen. Däremot kom Micke och killarna dit efter att de hade varit på Debaser så det blev en hel del dans igår. Kul hade vi dock har man ju varit piggare dagen efter en utgång än vad jag är idag. Jag och Carin skall dock på Hamburger börs idag och titta på REA, ska bli superkul men jag måste fan se till att pigga på mig lite annars kommer jag somna där.

Idag har jag inte gjort så mycket, mest legat i soffan och latat mig. Har känt mig totalt oförmögen att transportera mig någon annan stans i lägenheten. Sen har jag ätit den obligatoriska Barnpizzan också, en halv barnpizza var det jag orkade.

Pizza är obligatorisk bakismat

Micke väckte mig imorse och meddelande att han kände ett akut behov av att gå ut och shoppa. M är rolig, han är inte som alla andra när de är bakis som föredrar att ligga i sängen halva dan och inte röra en fena. Nej, han är uppe med tuppen kl 9 på morgonen och går ut och köper konstiga grejer, eller ja, konstiga och konstiga, men jag är inte den första som skulle komma på att jag skall gå och köpa en ny dator när jag är bakfull kl 10 på morgonen. Men men, sån är Micke, förra gången var det en ny tv, idag ny dator, undra vad det blir nästa gång?!

Sådär kommer han sitta nu de närmaste dagarna … han är som ett litet barn på julafton

You can leave a response, or trackback from your own site.