Carins utställning

utstallning

Jag har varit en extremt dålig bloggare men just nu är det tentaperiod så jag lägger allt mitt krut på att plugga. Förutom det har jag inte gjort så mycket, var och tränade lite jympa med Carin idag. Man känner verkligen att man mår bättre efter att man varit och tränat, och konstigt nog känner man sig piggare efteråt än innan.

Jag var på Carins utställning i måndag. Riktigt trevligt. Vilket ni även kan se på de olika bilderna jag lagt upp på mig som hon har tagit så är hon väldigt duktig. Det var heller ingen tillfällighet att det även var en äldre man som var intresserad av att köpa en av hennes bilder, dock var han något snål så det blev ingen affär, men men, det är ju något han kommer ångra den dagen hon blir känd och bilden är värd en halv miljon ;)

Jag kommer ihåg när hon skulle fota den där bilden med sushin bakom henne, kommer ihåg att jag garvade och tyckte att hon hade makabra planer, men det blev riktigt bra, men när vi pratade om det lät det groteskt. Hon hade alla möjliga planer som inkluderade såväl döda som levande guldfiskar. Det är alltså en låda med sushi där det ligger en död guldfisk ovanpå en av sushibitarna, riktigt cool bild. Kanske bör tillägga att Carin inte har dödat fisken, så alla djurrättsaktivister, Carin är ingen djurplågare som dödar djur utan fisken var redan död när hon fick den till sitt förfogande och h*n fick en hedervärd begravning! Dock bör tilläggas att personerna i fiskaffären inte var lika hedervärda i sitt hanterande av dessa fiskar då dem erbjöd sig att döda valfri fisk till Carin ifall hon ville ha en i någon speciell färg! Så, de som tror att de som jobbar i djuraffärer älskar alla typer av djur är helt fel ute!

På utställningen fanns det även två pärmar med bilder i som inte satt uppe och där fick jag ett helt uppslag ;)

Älskar bilden på mig och Linnéa till höger, mycket känsla, riktigt fin tycker jag!

Imorgon skall jag plugga halva dan, kanske träna och sen skall jag och Carin fixa en del grejer till vårt lilla hemliga projekt senare på eftermiddagen. Känns bra att de börjar ta lite fast nu, men sen känns det lite jobbigt också då jag har sjukt mycket i skolan med tanke på alla tentor! Men men, tentorna går först, sen får det andra tiden som blir över. Nu ska jag hoppa i säng och sova, ska försöka dra mig upp ur sängen vid kl 7 imorgon, vi får se hur det går, natti natti!

You can leave a response, or trackback from your own site.