Carins Födelsedag

Igår var det Carins bemärkelsedag så dagen började med att vi möttes upp för en runda på stan. Först käkade vi dock lunch på Sandys där Carin även fick mottaga den obligatoriska födelsedagsbullen! Jag hann inte köpa något ljus att sätta på bullen och nöden har ingen lag så man tager vad man haver, ljuset bestod således av en tändsticka. Tur att man iaf har en liten kreativ ådra någonstans i blodomloppet.

Den omtalade födelsedagsbullen!

Efter att vi hade varit på stan och shoppat lite lösfransar och annat småkraffs begav vi oss hemåt var för sig. Sedan var planen att vi skulle käka middag hemma hos mig och sen bege oss ut i vildmarken (läs stockholms nattliv). Dock gick inte planen direkt som vi hade tänkt oss. Kvällen slutade med att vi absolut inte gick ut utan att vi var hemma och sjöng singstar, tog en hel del konstiga kort, pratade massor och drack en ofantlig mängd Rosévin.

Såhär kul har vi det när någon av oss fyller år ;)

Senare på kvällen kom även Richard och Richard förbi. Mycket trevligt. Carin har blivit riktigt skadad, (läs iPhone-skadad), sedan hon köpte sin iPhone. Hon går, precis som Micke runt som en Zombie på stan och pillar på telefonen i ett. Även Richard är riktigt faschinerad av den där prylen, hur mycket båda dyrkar den där luren framgår klart och tydligt av efterföljande foto.

Tur att jag inte införskaffade den där luren när jag köpte ny telefon så jag får behålla förståndet ett tag till ;)

Detta var dock mycket trevligt, som greven skulle ha sagt, dock mådde varken jag eller Carin särskilt prima imorse när vi vaknade. Som tur var väntade jag i alla fall inga gäster.

You can leave a response, or trackback from your own site.