Valborg närmar sig och till helgen blir det varmt väder!

Ja, nu i helgen blir det valborg och så vet ju alla att de är mösspåtagning för landets studenter. Detta brukar även medföra en massiv landsfylla för alla Sveriges gymnasieungdomar. Frågan är vad man själv ska göra på valborg, det var ju trotts allt 8 år sedan jag tog studenten nu, kan inte fatt att det var så länge sedan. Nog för att man har utvecklats och gjort en hel del grejer under dessa år, men jag tror samtidigt att det på något sätt finns en slags mental ålder som man stannar vid. Vissa kanske känner sig som att de är 18 år resten av sitt liv, anda att de är 25 osv. Jag tror att min mentala ålder är 22-23 år. Jag känner mig alldeles för gammal för att springa runt i parken och dricka folköl som dagen ungdomar brukar ägna sig åt på vaborg, men, frågan kvarstår, vad ska jag göra på valborg?! Något förslag, någon?!

Nu ska jag äta nybakt bulle, Mums!

You can leave a response, or trackback from your own site.