Utcheckning

Nu är det snart dags att checka ut från hotellet. Vi flyttar nu in i en företagslägenhet här nere som blev ledig i går och det är där vi kommer bo under de sista dagarna här nere. Det som är positivt med att vi är strandade här nere tills på torsdag nästa vecka är ju att vi har boendet fixat och inte får några extra kostnader pga av att vi inte kommer härifrån, även om det känns riktigt risigt att jag inte kommer hem och inte kan jobba i helgen. Det värsta jag vet är att missa jobbet, man känner sig så jävla dålig, även om man är riktigt sjuk och måste sjukanmäla sig så känns det riktigt illa. Jag kan omöjligt ta mig härifrån på ett vettigt sätt så jag kommer hem tills helgen så det är inte så mycket för mig att göra annat än att vara kvar här och gilla läget men jag får riktigt dåligt samvete. Hur som helst, nu måste jag packa ner det sista innan M kommer om 5 minuter. Puss puss på alla nära och kära där hemma!

terassen

Bye bye till Terassen, som varit min bästa vän i 3 underbara dagar!

You can leave a response, or trackback from your own site.