Swarovskiapplicator

efter2

Nu har jag gjort ett lite mer seriöst test av den där kristall-applicatorn som jag köpte. Jag använt den till att sätta fast stenar på ett par skor som jag hade som jag kände att jag ville piffa upp lite. Stenarna som man sätter fast har klister på undersidan och det man gör är att man tar stenen med applicatorn, därefter smälter klistret på undersidan av stenen, och den kan appliceras där man vill ha den.

tools

Material, applikator och stenar

foreSkorna före stenarna applicerades

efterSkorna efter att stenarna applicerats.

efter2

För båda skorna gick det åt cirka 300 stenar vilket kostar cirka 25:- om man använder den billager varianten vilket är helt klart överkomligt. Dessa stenar kan appliceras på allt möjligt material. Jag har ännu inte testat att applicera dessa på några textiler men det ska jag göra senare. Stenarna finns i allt ifrån 1-10 mm i diameter och i alla möjliga färger. De finns i såväl glittriga som metallicvariant. Dessa ska jag självklart leka mer med.

You can leave a response, or trackback from your own site.