Sola, sola, sola

Nu ligger vi på våran terass i vårt nya rum. I torsdags bytte vi hotell till The Palace som vi bodde på tidigare när vi var här. Jag fullkomligt älskar det här hotellet. Trevlig personal, supermysig atmosfär, ja, jag har till och med hittat de obligatoriska tofflorna, de låg i garderoben. Hur som helst, när vi först kom hit i torsdags fick vi den trevliga nyheten att det inte fanns något hotellrum av den klass som vi hade bokat så vi blev uppgraderade till en av deras suiter som ligger i ett separat hus som byggdes för 300 år sedan. Tydligen var det någon prins som bodde där som hade träffat en flicka som inte var av kunglig börd och han fick således bo i ett eget litet hus istället för i det stora slottet. Vi fick då en jättemysig suit som var som en etagelägenhet i gammaldags stil med säng, garderob och tv på loftet och en stor soffa och skrivbord på nedervåningen samt badrum med badkar och dusch på nedervåningen.

sangselmaSängen i Selma Suiten.

IMG_1591

Nedervåningen hos Selma

korridor

Korridoren på väg till Selma.

drinkstalle

Här kan man sitta och dricka drinkar och umgås.

Supermysigt var det, dock hade det blivit något problem med vattnet i huset vilket resulterade i att de skulle göra en hel del arbete där under de närmsta dagarna så de har nu flyttat oss till ett annat rum på 8:e våningen i huvudbyggnaden, vilket är en av hotellets bästa suiter. Vårt nya rum är på cirka 100 kvm inkl terassen. Denna suite är i en lite mer modern stil, otroligt mysig och fin. Jag skulle lätt kunna bo här.

sovaHär ska vi sova.

IMG_1651

Sängen

kikare

Denna kan man använda för att spionera på folk, eller jag vet inte, använder inte den här typen av utrustning.

badrum

I badrummet finns det separat dusch och badkar vilket är riktigt bra.

terassen

En liten bit av terassen, den går längsmed huskanten med stora panoramafönster så man kan se ut. Det finns även ytterligare en balkong i sovrummet.

Jag arbetar på att lägga upp två videos på hotellrummen, men det går något långsamt att ladda över dessa filmer, så de kommer nog inte upp förens senare ikväll. Nu ska jag lägga mig på balkongen och sola lite,…. min rygg. Lyckades bränna mig igår, rätt ordentligt, vilket ni kommer se på filmen sen när jag väl lagt upp den. Såg ut som en riktig kräfta igår, det var knappt någon sol, riktigt molningt och ruskigt blåsigt så jag tyckte det var jättekallt igår när jag låg och pluggade på takterassen, men sen när jag skulle gå och äta lunch med Micke och Alexis höll de på att garva ihjäl sig för att jag inte såg riktigt klok ut,… men men. Det kommer nog förhoppningsvis ha lagt sig ännu mer imorgon. Man får inte alls en känsla för hur stort det här rummet är genom bilderna, men ni får se på filmen sen när ja lagt upp den så ni vet var ni skall spendera er nästa semester!!

You can leave a response, or trackback from your own site.