Smyckad kalender!

Nu är jag hemma igen från Frankrike. Vi har haft en fantastisk resa, underbar skidåkning och fantastisk god mat. När jag kom hem såg jag att mitt paket hade kommit med mina Swarovski-stenar och min appliceringsapparat. Jag testade den lite snabbt och satte fast några stenar på min kalender bara för att testa. Jag skulle ju även återkomma med om det var någon skillnad mellan de riktiga Swarovski-stenarna och de som var lite billigare. Jag kan säga att Swarovski-sternarna har sitt rykte av en anledning, de är slipade på ett helt annat sätt än de billigare stenarna vilket gör att det glittrar och glimmar otroligt mycket mer än de andra stenarna.

kalender

Bilden är något dålig, men det blir fint. Det man kan säga är att ska man använda mycket stenar blir det väldigt dyrt att använda äkta Swarovski, men självklart kan det vara värt de då det blir otroligt mycket mer sparkel med Swarovski.

Jag fick en jättefin Yoda-gubbe av Micke idag. Jag tycker Yoda är jättesöt och då jag inte syndat på över 1 vecka fick jag den i överraskningspresent av min älskling.

yoda

You can leave a response, or trackback from your own site.