Skrivet på flyget

Nu sitter jag på planet. Blir fullständigt tokig på skrikande barn på planet, 4 timmar av detta och jag kommer avlida. Frågan är om det blir någon skillnad om det är ens egna barn som skriker, eller om det är andras. Jag tycker att det är fruktansvärt irriterande med störande ljud, jag har nog rätt känsliga öron. Men men, time will tell.

IMG_1526

Glömde skriva i mitt tidigare inlägg idag att Micke gav mig en dansk skalle i morse. Ja, ni läste rätt. På morgonen när jag lyfte på huvudet i sängen och Micke samtidigt fick för sig att ge mig en puss så blev det istället så att han gav mig en dansk skalle. Har sjukt ont ofanför vänstra ögonbrynet efter den där incidenten.

En annan sak som jag slogs av när vi lyfte var att jag undrar vilken hastighet ett flygplan har precis innan man lyfter. Det vore ju lite intressant att veta. Vi kommer landa runt kl 19, vilket gör att det vi hinner med att göra idag är att åka till hotellet, lämna av våra grejer och därefter bege oss ut och käka, sen är det mer eller mindre bus i säng. Micke ska ju jobba imorgon, själv ska jag utforska pool-området på hotellet. Vi var lite sega med att boka hotell, trotts 3 veckors påminnande från min sida, så bokades inte hotellet förens i torsdags. Detta resulterade i att priset för de 2 första nätterna skulle gå på nästan 6000:- på det hotell vi bodde på sist vi var på Malta och det kändes lite overkill, så de 2 första dagarna bor vi på ett annat hotell som ligger i närheten, sen de sista 5 nätterna bor vi på det hotell vi bodde på förra gången vi var där.

Enligt Alexis ska det vara bra väder hela veckan, håller tummarna för att ingen gjort regndansen för oss och att detta stämmer.

Som jag nämnde tidigare så sa jag bli moster vilken dag som helst, jag hoppas och att Willie håller sig till jag kommer hem innan han ploppar ut och börjar leva rövare.

Gårdagen spenderade jag med att gå till skolan, göra en utvärdering om det finns någon chans på miljonen att jag kan få tag i min kurslitteratur till min nystartade kurs inom rimlig tid, svaret på den frågan visade sig vara Nej. Slut överallt och har en leveranstid på 2-3 veckor vilket känns väldigt bra med tanke på att tentan är om 5 veckor och det är 900 sidor tung, engelsk kurslitteratur som skall plöjas igenom. Detta är ju inte den enda kursen jag läser just nu vilket gör att detta inte känns sådär jättetoppen. Men men,…. får se om det har löst sig till när jag kommer hem, men det kommer bli ett helvette. Det som kan tänkas vara lite positivt däremot är att de har flyttat min en tenta så den nu är 3 dagar senare än vad den var från början, nackdelen med detta är dock att den skrivs på min födelsedag, vilket känns fett B. Men men, det har hänt förut, och jag får göra som jag gjorde förra gången, dvs äta tårta på tentan! ;)

Sen träffade jag även min kära vapendragare Peter. Riktigt trevligt även om det blev väldigt kort.

You can leave a response, or trackback from your own site.