Poker is the shit

Nu har vi kommit ner hit och det känns jätteskönt även om flygresan var en riktig pina. Som jag skrev förut så är jag riktigt förkyld, och att flyga med en förkylning är absolut inte roligt. Jag fick så himla ont i ögonen, bihålorna, tänderna, det kändes lite som när man får en ordentlig kallsup och de börjar sticka i tänderna osv, fast typ 100 ggr värre. Det gjorde så fruktansvärt ont så jag började grina, och jag är inte direkt den som grinar över minsta lilla smärta, med tanke på vad jag har gått igenom med asp operationer och grejer har jag ganska hög smärttröskel men de där gjorde verkligen vidrigt ont!

puss

Vi bor nu de första 2 dagarna på ett 4 stjärnigt hotell precis nere vid vattnet. Vi har en stor balkong där man har en superfin utsikt över vattnet. Då bara de 2 första nätterna på Palece skulle kosta närmare 6000:- för att vi bokade så sent så bokade vi ett annat hotell de första 2 dagarna.

utsikt

Rummet är helt okej, men det är inte riktigt som The Palece där vi bodde förra gången och är vi ska bo de sista 5 dagarna, så vi checkar ut härifrån imorgon. Det som jag inte gillar med det här hotellet är att det inte finns någon minibar, det finns ett kylskåp, men det finns inget i det, vilket iof kan ses som bra, så man inte köper massa onödigt för sjukt dyra pengar, men det vore ganska nice om man bara kunde plocka ut något att dricka ur minibaren när man kommer hem från en sen kväll och känner sig törstig. Men men, det går ju att leva med. Det är ju snarare en förlust för hotellet med tanke på att är det något som folk brukar ha svårt att göra så är det att hålla sig från att talla grejer ut minibaren ;)

sangar

En annan sak dock som också är lite störigt är att det inte finns några morgonrockar och inga TOFFLOR. Micke tyckte jag var helt störd förra gången vi var här när jag var jättesur för att de inte hade några tofflor på det förra hotellet vi bodde på. Men det var riktigt kallt om fötterna på stengolvet i rummet, så ett par tofflor hade suttit fint. Jag och Carin bodde i princip i våra tofflor när vi var i Budapest och satt på balkongen under de varma sommardagarna och drack vin, hur mysigt som helst!

middag

Igår var vi i alla fall ute och åt middag på ett ställe som heter Barracuda, jag åt svärdfisk och grabbarna åt varsin pizza. Det var trevligt, sen begav vi oss till Casinot för att spela bort lite pengar, det var iaf vad jag och Alexis gjorde, medan Micke den turgubben van 250 euro. Men men, på torsdag, då jävlar ska det vinnas pengar!

svardfisk

De har tydligen öppnat en ny galleria här som jag har tänkt besöka. Jag har stora förhoppningar, förra gången vi var här var ju shoppingutbudet lite utav en besvikelse, men förhoppningsvis har de bättrat sig. Vi får se vad vi gör ikväll, grabbarna jobbar ju till kl 18 så efter det blir det väl till att gå ut och äta middag.

Har nyss varit ute och ätit lunch med grabbarna, idag blev det en kycklingwrap med en fluga i…. det kanske är bra att man får massa konstig mat här nere så man lär sig hur man skall klaga för att få kompensation…. något bra måste ju det här föra med sig, eller?!

lunch

Jo, måste berätta en rolig sak också. Igår när vi skulle transportera oss från flygplatsen så tog vi en taxi. När han ska köra oss till hotellet stannar han plötsligt mitt i en rondell. Där står det en röd pickup parkerad, mitt i rabatten i mitten på rondellen. Chafören börjar säga ”It´s my son, it´s my son”, Jaha tänkte vi…. sen stannar han, mitt i rondellen, hoppar ur bilden, och hans son hoppar in. Det var tydligen läge för shiftbyte, mitt i en rondell, mitt i en körning… det finns en hel del lustiga typer här nere. Fan va vi garvade, de va verkligen det sjukaste jag varit med om i taxiväg.

You can leave a response, or trackback from your own site.