Planeringsfika –> Utekväll med projektvin ;)

stures

Häromdagen hade ju jag och Carin en planeringsfika med efterföljande projektvin. Det är otroligt viktigt när man inleder ett nytt projekt att man kan slå sina kreativa hjärnor ihop och komma på en massiv mängd med bra ideér. Detta visade vi oss vara rätt bra på. Det som började som en fika slutade som en utekväll, det är alltid kul när saker och ting inte alltid blir som man har tänkt sig. Jag hade nog räknat med att vi skulle ha en fika på 2 timmar, men så blev det inte. Eller ja, det lev en fika på 2 timmar med efterföljande projektvin på Soap till kl 2 på natten. Dock är det riktigt viktigt med projektvin, inget vin inget projekt, de går liksom lite hand i hand om man så säger.

minmat

Min Mat, en bagel. Den va okej, varken mer eller mindre.

Carin var också lite hungrig.

You can leave a response, or trackback from your own site.