Partynight!

Igår var jag ute och träffade Linnéa för ett glas vin. Detta glaset vin slutade i några fler glas vin och sen blev det party. Vi spelade in en hel del roliga filmer senare under kvällen. Särskilt en film var lite extra rolig, men huvudpersonen i filmen konfiskerade min kamera så den finns tyvärr inte kvar längre. Hur som helst, först var det bara jag och L, vi var de enda där förutom personalen fram till kl 22, sen kom Micke och Max förbi efter att de hade varit och haft grabbmiddag. De tänkte först gå hem men sen tog de en tur förbi och stannade och tog en öl (som även för dem blev flera). Sen kom F och M och sen var de partytime, här kommer kvällen i bilder.

Såhär glada var vi igår, jag har dock ett något tveksamt uttryck, men Linnéa ser glad ut iaf.

F var rätt inne på att göra roliga miner hela kvällen

Han hade inte lite sug i den blicken, haha

Undra vad han håller på med där bakom hennes rygg?!

Detta är den bästa minen, han ser lite ut som Grinchen, tycker ni inte?

You can leave a response, or trackback from your own site.