Malta by morning

maltabymorgning

Jösses va trött jag var i morse. Micke fick bokstavligen dra mig ur sängen, som så många andra dagar också iof, men men. Idag checkar vi ut från hotellet och flyttar in i en lägenhet precis här i närheten, jag kommer dock att ha begränsad tillgång till internet så vi får se hur mycket bloggande det blir under den kommande veckan men det finns ju massa hotspots runt omkring här så lite bloggande lär det nog bli iaf. Tycker att det är ritkigt konstigt att det inte finns sånna hemma, det är ju hur smart som helst!

maltabymorgning

Malta by morgning

SJälvklart var vi uppe och tog vårt obligatoriska morgondopp imorse. Nu ska jag ta och lägga mig på terassen och njuta av mina sita soltimmar där innan vi får säga bye bye Palace , för den här gången.

badstund

You can leave a response, or trackback from your own site.