Klippa mig eller inte, det är frågan?!

frisyrbrautvald

Jag har funderat ett tag på om jag skall klippa mig eller inte. Å ena sidan är det superskönt att ha kort hår på sommaren, plus att man har en mer väldefinierad frisyr men samtidigt saknar jag mitt långa hår. Just nu är jag riktigt trött på mitt hår då det inte går att göra någonting med det. Det sitter oftast bara i en knut. Det är varken långt eller kort utan den där störiga mellanlängden som jag verkligen inte gillar.

Frisyren längst till vänster tycker jag är riktigt snygg, men jag är alldeles för feg för att klippa mig så kort, även om det bara är på ena sidan. Om ja skulle klippa mig som de andra två frisyrerna skulle jag bara klippa upp håret lite, inte klippa så mycket på längden, så det kan ju vara ett alternativ, well, jag får fundera lite.

Bilderna kommer från UK Hairdressers

You can leave a response, or trackback from your own site.