Klarblå himmel & sol

Idag har det varit klarblå himmel och sol. Jag och Micke tog oss ett morgondopp i morse och sen gick han iväg till jobbet medan jag placerade mig på terassen. På morgonen var det knappt ett enda moln på himlen och det blåste knappt någonting vilket det har en tendens att göra ganska ordentligt här ibland då det blåser in från havet.

himmel

Utsikten från terassen.

sola

Det gäller att passa på och lapa sol nu när man är här, för sen när man kommer hem blir det väl risigt väder igen även om även ni har sol hemma nu.

filosof

Micke tyckte jag skulle se ut som en filosof, det gick inte sådär jättebra.

IMG_1709Strandprommenaden

Nu borde M sluta jobbet snart och då ska vi ut och äta middag så nu måste jag göra mig i ordning.

You can leave a response, or trackback from your own site.