Hur ett barn gör att vuxnas hjärtan smälter!

wille

Det är fantastiskt roligt att ha blivit moster. Dock har jag inte träffat den lilla krabaten ännu men jag ser verkligen fram emot ögonblicket då jag får höra hans skrik för första gången, som säkert skär ända in i märgen ;) Dock så pratade jag med mamma idag och det är ganska intressant fenomen det här med barn, då syftar jag främst på hur vuxna, såväl kvinnor som män totalt smälter när det kommer in en nu individ i familjen. Alla är superglada, jag tycker det är superkul, min syster och hennes man har ju gått och väntat på honom i 9 långa månader så de ligger på BB och kan, av förstårliga skäl inte sluta titta på sitt lilla underverk. Pappa är stolt som en tupp och har skrivit ut en stor bild på honom och satt upp på väggen på jobbet och när han ringer mamma presenterar han sig med frasen ”Hej det är morfar…”, men nu det det intressanta. Min morfar är jätteglad, dock något bekymrad… precis lika bekymrad som ha varit varje gång då jag och mina syskon kom till världen. Vad är det då han är bekymrad över? Jo, hans standardfråga varje gång ett barn kommer till världen de senaste 29 åren har alltid varit ”Har hon stora fötter?” (detta då jag har 3 systrar och ingen bror). Det roliga är att denna fråga även kom nu, känns bra att morfar inte oroar sig för allvarligare saker och att han är väldigt konsekvent.

You can leave a response, or trackback from your own site.