Hissar & Dissar

hissar

1. Att jag inte syndat på 2 veckor. Men det är nu den jobbiga tiden är när vardagen kickar in. Riktigt kritiskt moment men förhoppningsvis går det den här gången. Måste bara se till att blicka framåt mot den fina belöningen, min fina klocka som jag ska köpa för ca 40 lax om 2 år! ;)

klocka

2. Att jag skall bli moster snart! Fett kul ska det bli, ser fram emot att se honom med spänning! Sen är det ju alltid kul att se hur barn blir när de blir lite större och börjar prata, gå och liknande. Vem vet, de kanske får en liten ligistbebis som skaffar massa piercings och tatueringar på alla möjliga konstiga ställen så fort han får chansen? Oavsett kommer det bli riktigt spännande!

ligistbebis

3. Att solen äntligen har kommit till stan och att jag imorgon åker till Malta i 1v för att lapa ännu mera sol. Dessvärre är jag fortfarande riktigt sjuk med hosta och grejer. Känner även att jag har feber i kroppen, precis sådär som man brukar känna innan man börjar bli sjuk. Hoppas dock att jag känner mig bättre imorgon.

dissar

1. Återvinningsstationen på östermalmsgatan (tror jag att det är). Om man nu vill att befolkningen skall återvinna glasflaskor, kartoner, tidningar och annat som de här återvinningsstationerna är till för kan man väl se till att tömma den med jämna mellanrum. Här ser det ständigt ut som en lokal sopptipp vilket inte bara är ofräsht utan det går ju dessutom inte att slänga grejer då alla behållare ständigt är fulla, syftet med stationen är god men se till att tömma behållarna mer än 1 gång varannan vecka så slipper det se så jävla grisigt ut! SKÄRPNING!

atervinning

2. Göran Lindberg, polischefen som sitter häktad misstänkt för barnvåldtäkt. Det finns inte ord för att beskriva hur arg man blir när man läser och hör om sådana här saker. De här männen som sitter häktade för diverse olika brott mot unga tjejer borde verkligen hamna i finkan och få sitta där för gott. Det är inte bara det att de skadat de fysiskt genom att brutalt våldföra sig på dem, de har även sett till att dessa flickor fått hela sitta liv förstörda och åsamkat de psykiska ärr som aldrig kommer läka. Om det är priset de unga flickorna får betala tycker jag gott att man kan hänga ut de här männen och låsa in dem för gott. Det som jag tyckte var väldigt märkligt med kalla fakta häromdagen var att de inte namngav de redan dömda personerna i programmet med namn och bild! Om de anses skyldiga i domstolen tycker jag gott och väl att man kan hänga ut de jävla svinen så de inte kan vistas på gator och torg i framtiden utan att skämmas.

idiot

You can leave a response, or trackback from your own site.