Hissa och Dissa

madeleine

Nu var det ett ganska bra tag sedan jag gjorde någon Hissa & Dissa-lista så jag kände att det kanske var dags för en nu. Får försöka bli lite bättre på att skriva denna lista i fortsättningen, dock är det ibland lite knepigt att komma på bra grejer. Det har ju varit ganska stor uppståndelse kring diverse män som haft en hel del fuffens för sig, vilket lite sätter prägel på denna lista.

· Vinterdepressionen är över! Våren är här, äntligen. Känns superskönt att det är ljusare om dagarna nu så man får tillbaka sitt glada humör och inte går runt känner sig automatiskt grinig bara för att det är så mörkt hela tiden.

· Princessan Madeleine. Måste säga att hon ska ha all credd för att hon trotts mediadrevet och trycket från familjen (om det förhåller sig så) står upp för sig själv och bryter förlovningen. Otrohet skall aldrig accepteras och jag tycker att det är bra att hon trotts den jobbiga situationen står upp för sig själv inför hela svenska folket och dumpar den där idioten. Det är inte alla som har den styrkan att lämna någon som varit otrogen, been there done that, and it ain´t easy!

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström, bilden lånad från http://www.dn.se

· Att Hockey-VM börjar den 7 maj. Sjukt kul. Jag älskar hockey. Det är överlägset de roligaste sporten som finns. Mycket action och heta känslor.

Tre Kronor, bring back the gold!

· Cheryl Cole. Duktig brittisk sångerska och dansare som band annat var med i gruppen Girls Aloud men som nu satsar på en solokarriär. Hon är även en av domarna i brittiska X-factor. Superduktig tjej, sjunger och dansar som en gudinna.


· Vulkanen och askmolnet. Den där vulkanen har verkligen ställt till det. Inte bara för flygbolagen utan även för massa stackars människor som fortfarande är strandade på andra sidan jordklotet. Vissa säger ”Grattis till extra semesterdagar”, problemet är bara att många av dessa människor antagligen har andra planer för sin semester än att sitta fast på en plats där de inte vill vara och därmed är förhindrade att gå till jobbet och på så sätt får utebliven inkomst. Som tur var lyckades vi ta oss hem i sista sekunden, annars hade vi fortfarande varit kvar på Malta tills imorgon, om vi hade kommit hem överhuvudtaget.

· Män som inte klarar av att hålla dicken innanför brallorna. Vad är problemet, antingen är man i ett förhållande eller så är man inte det, för mig är det inte svårare än så. Vill man springa omkring och doppa varje gång man får chansen då ska man vara singel inte i ett förhållande. Det intressanta med alla skriverier på senaste tiden är ju att mediernas granskning av kända personers förhållanden verkar ha kommit till en helt annan nivå. Jag visste t.ex. att kungen hade pippat med Anna Lindmarker, (nyhetsankare på tv4),  2-3 år innan det kom ut i pressen. Media skriver i regel inte negativa saker om kungahuset då detta kan resultera i konsekvenser för dem, och de skriver i regel inte heller om otrohetsskandaler när det finns barn inblandade, iaf inte svenska medier..

Jag anser dock att är man tillsammans med någon kan man tillmäta en personen så pass mycket respekt att man inte går och gör något med någon annan innan man avslutat det man har. Tydligen är det inte lika självklart för alla då vissa offentliga personer springer runt och är otrogna as it is no tomorrow. Extra tråkigt är det när det är barn inblandade och de hamnar i kläm och får en splittrad familj.

Medierna totalfrossar i den ena otrohetsskandalen efter den andra, det verkar som de har hittat ett nytt sätt att sälja lösnummer, jag tycker dock att det är lågt att gotta sig i andras olycka, men samtidigt är man inte mer än mänsklig och finner ett visst intresse för den här typen av information.

You can leave a response, or trackback from your own site.