Bilder från Malta

20100420063-001

Nu är jag äntligen hemma och har fått en god natts sömn. Känns sönt. Ska ta och hoppa ner i badet snart och sen ska jag ut och ha ett ”Planeringsmöte” men min kära vän Carin som jag inte sätt på 3 veckor. Det har varit lite småensamt nere på Malta då jag har fått fördriva tiden best jag velat då Micke har jobbat, men nu är man hemma igen. Det är ett projekt som skall inledas i början på maj som jag tycker skall bli jättespännande, kan inte säga nu vad det är men kan säga att det helt klart kommer bli superkul.

thepoint_outside

I Sielima där vi bodde hade de öppnat en ny galleria, The Point. Riktigt stor galleria med 4 våningar, dock tycker jag inte de hade sådär jätteroliga butiker där, de hade Guess, Benetton, Hilfiger, Debbenhams, Massimo Dutti och lite annat, men ingen riktig höjdare.

thepoint_inside

Såhär såg det ut inuti gallerian. Det som är sjukt störigt med galleriorna där nere är att rulltrapporna bara går åt ett håll, om man skall åka upp en våning måste man gå runt alla butiker från där man åkte ner, detta antagligen för att tvinga besökarna att gå runt och se alla butiker som finns, men det var verkligen sjukt irriterande.

solstallet

Här är solstället som hörde till hotellet som jag pratade om. Det låg precis utanför gallerian. Här kunde man ligga och sola och bada om man ville, om man bodde på hotellet antar jag att det var gratis, annars kostade det €8, vilket inte riktigt kändes värt det.

inglot

De hade även en stor sminkbutik, Inglot, som var typ motsvarande Makeup store´s koncept, dock var det riktigt grisigt och kladdigt, och enligt min mening rätt dyrt. Så denna var ingen höjdare enligt mig. Vad beträffande sminprodukter i övrigt verkade utbudet väldigt begränsat. De hade Franks, vilket var typ motsvarande Kicks här i Sverige, that´s it typ.

valetta

Jag var även i Valetta en dag och kollade shoppingutbudet där. Då Micke hade en stor önskan om att titta på film och bara ha en slappardag så gick jag och köpte en film, Bobby (som verkade bra med tanke på alla bra skådisar, men som inte var särskillt bra). Problemet var bara att denna dvd gjorde att det ringde i stöldbågarna i butikerna varje gång jag gick in och ut ur en butik, så jag gav upp ganska snabbt och åkte hem. Hann dock inte få någon bild på shoppinggatan där nere.

sandaler

Hittade de här jättefina sandalerna där nere. Försökte hitta ett par svarta i min storlek igår, men de var slut. Attans också, de är riktigt snygga och var rätt billiga också, men men. När jag var ute häromdagen såg jag en riktigt fin skjortklänning som jag ville ha, dock fanns den inte i min storlek. Men igår hittade jag den i både vitt och blått i min storlek så jag köpte båda två. Ibland har man tur. Bilder kommer senare.

present

Som den snälla personen jag är, har jag även köpt en finfin present till en person som jag tycker mycket om här hemma. Den skall överlämnad vid ett speciellt tillfälle, vet dock att personen kommer uppskatta denna otroligt mycket, hoppas jag iaf! Hoppas bara att det är rätt sort, det fanns en del att välja på ;)

You can leave a response, or trackback from your own site.