Bild från photosession- Snart blir det bullbakning ;)

fotobycarinalvarsson

Carin, min kära vän läser just nu en fotokurs och för en tid sedan hade vi en liten fotosession där hon bland annat tog denna fina bild på mig. Vi ska ha många fler fotosessions till vårt lilla projekt. Ta och kika in på hennes blogg och kolla in alla hennes fina bilder.

Carins blogg:  http://carinalvarsson.wordpress.com

Nu ska jag ställa mig i köket och slava, först ska jag laga middag som består av chevregratinerad kycklingfilé med tilhörande grönsallad, det blir supersmarrigt, sen tänkte jag göra något så kul som att baka kanelbullar, jag har inte gjort det på säkert 10-12 år.Jag och Bettan brukade dock baka kanelbullar sjukt ofta, lätt 1 gång i veckan i flera månader, så man borde ju ha vanan inne även om jag inte gjort det på länge, well well, jag är rätt kräsen så vi får väl se om jag vågar äta mina egna bullar ;)

Foto: Carin Alvarsson

You can leave a response, or trackback from your own site.