Avoriaz imorgon!

Så, nu är vi i realtid igen. Just nu sitter jag på ett internetcafé och har för första gången tillgång till internet på resan. Idag har vi haft en vilodag och imorgon och på tisdag kommer vi åka till Avoriaz igen för våra sista två skiddagar och sen åker vi hem på onsdag. Igår var vi först ute och åkte skidor en sväng på förmiddagen och sen gick vi hem och åt en jättegod middag och sen blev det även lite spel.

Idag har vi som sagt vilodag från skidåkningen, jag har en hel del blåmärken och sen har jag lite problem med ett knä som bråkar med mig men förhoppningsvis blir det bättre tills imorgon. Micke har tagit en massa fina bilder härifrån, jag har dock inte vågat ta med min kamera med tanke på att jag varit rädd att trilla på den så den ska gå sönder, men men, får se om jag tar med den imorgon  så kanske jag till och med lägger upp en film på när jag åker störtlopp här i bloggen.

Uppdateringen vad beträffande skidåkningen: Jag har nu blivit mycket säkrare på att åka och har även en ganska bra speed vilket jag definitivt inte hade i början av veckan. Igår var det ganska blåsigt på toppen och sen var det en hel del isfläckar i backen också som gjorde att skidorna inte fick fäste så det var lite obehagligt men annars har det inte varit några större skador förutom alla mina tusen blåmärken och min lilla lårkaka som jag fick när jag ramlade rakt på bindningen med baksidan av låret.

Nu ska vi iväg och handla mat och sen blir det till att lägga sig tidigt för imorgon blir det en ganska tidig morgon. Hoppas alla har det bra där hemma!

You can leave a response, or trackback from your own site.