31 mars

***** Då jag inte har haft tillgång till internet förens nu så jag har inte kunnat blogga. Jag har dock bloggat utan att lägga upp grejerna så ni får hålla till godo med det jag skrivit lite i efterhand. Jag kommer även att lägga upp bilder vid ett senare tillfälle. *****

Vi kom hit igår och resan gick bra förutom att det var något som hade gått sönder som gjorde att rullbanden som skickar iväg väskorna inte funkade på Arlanda vilket gjorde att flyget blev lite försenat. När vi väl hade landat i Genéve hyrde M´s föräldrar en bild och sedan gick färden vidare till Evian i Frankrike. Gårdagen spenderade vi mest hemma. Vi åkte iväg och handlade lite mat osv och åkte runt lite i stan och sen åkte vi hem och åt en supergod middag och satt och pratade större delen av kvällen.
Idag vaknade jag runt kl 9 på morgonen av att jag hade drömt en jättekonstig dröm. Jag drömde att Peter, en god vän till mig, hade dragit ut en tand på mig, dock hade han dragit ut fel tand och sen tillslut ramlade den andra tanden ut också. Så jag fick ett stort glapp precis bredvid den ena framtanden i överkäken, såg förskräckligt ut. Riktigt konstig dröm och jag mådde riktigt dåligt när jag vaknade. Kontrollerade dock att alla tänder satt kvar och det gör dem som tur är.

När jag väl hade vaknat till liv käkade vi frukost och därefter begav vi oss iväg och hyrde skidor och därefter åkte vi skidor i ett par timmar. Dock fick jag ett par pjexor i storlek 40 vilket är 3 strl större än vad jag har i skor. Då jag inte är sådär superinne på det här med skidor och pjäxor och dylikt så tyckte jag först att det kändes bra men efter ett par timmars skidåkning och stora problem med att både ploga och svänga kändes det som att det kanske var läge att byta ut dem mot ett par i min rätta storlek, så imorgon blir det förhoppningsvis bättre. Men det var superkul att åka skidor. Jag har ju bara gjort det en gång tidigare, 5 dagar totalt i mitt liv inklusive idag, och jag måste säga att det är riktigt roligt även om det kanske är lite läskigt när det lutar för mycket eller när det är alldeles för smalt, men men, övning ger väl färdighet.

1april2

You can leave a response, or trackback from your own site.