2 april

Igår var jag och M på Hilton och käkade middag. Till förrätt åt jag grillad chevréost på en bädd av rocculasallad med fikon och brödstänger. M åt nån grej med buffelmozzarella och tomater. Förrätterna var toppen, supergoda! Sen åt vi varsin oxfilé med stekt potatis och sallad, vilken var sådär. Det var gott, men köttet var inte alls lika saftigt som vi hade önskat.

Idag har vi varit i Avoriaz och åkt skidor hela dagen. Vägen dit var helt fantastiskt vacker. Att åka längs en slingrig väg och titta upp mot de höga bergen samtidigt som man har en forsande älv vid sidan av vägen. Mina knän är inte direkt dem bästa så efter de här skiddagarna så känner jag att mina knän börjar bli lite slitna, men men, vi får väl se om det blir en vilodag imorgon på spa istället eller om det blir skidåkning imorgon också.

Dagens skiddag var riktigt spännande. Jag har ju sammanlagt bara åkt skidor i mindre än en vecka i hela mitt liv och de gånger vi har åkt har vi varit i Trysil och här, så jag har inte riktigt varit på någon stor skidort direkt, förens idag. Att se alla dessa gigantiska berg var riktigt spännande och att ta sig nerför dem var lite utav en skräckblandad förtjusning. I vissa backar är det ju som öppna stup på sidorna så åker man ut där dör man direkt eller så bryter man varenda ben man har i kroppen och blir invalid, så när jag kommer där med min taffliga svängteknik kan man inte vara annat än vättskrämd, men men, i´m still alive! Trotts detta var det den roligaste skiddagen jag haft, sen har jag ju gjort ganska bra framsteg i min svängteknik också, jag misstänker att anledningen till att jag har så ont i knäna idag är för att jag fått vridningar i knäna när jag har svängt tidigare för att jag har haft fel teknik, men idag framåt slutet av skiddagen kom jag på tekniken så förhoppningsvis sitter den i sig. Men men, måste säga att jag tycker att jag är riktigt bra på att åka sidor efter så kort tid.

You can leave a response, or trackback from your own site.