1 april

Inatt har det regnat kopiösa mängder hela natten och det märktes även i skidbacken i morse. Då den närmsta skidbacken här stänger den 5 april verkar de inte göra många knop för att pista backarna, så i alla backar var det ca 3 dm djup lössnö som har kommit under natten. Det som var skönt med detta var ju att man landade mjukt när man ramlade men det var sågott som omöjligt att få på sig skidorna igen efter att man ramlat och bindningen löst ut sig. I morse när vi först kom till backen var det inte sådär jättebra väder, det var ganska taskig sikt och man såg inte inte en skymt till sol, men efter lunch var det superfint väder och med strålande sol så nu ser jag ut som en stopplyckta i ansiktet, knallröd är jag, och kliar gör det!

En rolig grej som hände igår när vi var ute och åkte var att jag och micke hade en förkärlek till att fastna i grejer. Först fastnade jag med spännsnodden i min jacka i liftsätet när jag skulle åka av liften vilket gjorde att jag ramlade och snöret lossnade från jackan. Vid samma ställe åket efter fastnade min vante i liften, som tur var trillade den ner ett par meter efter att vi hade stigit av så den gick att plocka upp. Åket efter det fastnade magremmen till Mickes kameraryggsäck i stolsliften så han trillade när han skulle av och remmen slets loss. Kontentan är att han som jobbade i liften antagligen tyckte att vi var riktiga amatörer och garvade sig till söms igår, men men, den bjuder vi på.
Imorgon ska det bli superfint väder så då ska vi åka iväg till Avoriaz, det ligger ca 45 min med bil härifrån. Där finns det inga gröna backar, det är mest svarta och röda så jag får hoppas på att jag har tillräckligt med färdigheter för att inte slå ihjäl mig!

Ikväll skall jag och Micke ut och äta middag och ha lite kärleksstund. Det ska bli jättetrevligt.

You can leave a response, or trackback from your own site.