Who am I?

whoami

Jag skriver ju väldigt mycket om olika områden men slogs idag av att jag inte skrivit någon presentation av vem jag är och vad jag gör. Jag är 26 år gammal och bor tillsammans med min pojkvän i Stockholm. Jag studerar på Kungliga tekniska högskolan och förväntas vara färdigutbildad civilingenjör och lärare våren 2011. Jag älskar att resa, men som student är det ibland svårt att både få tiden och pengarna att räcka till för att resa så mycket som man skulle vilja.  Jag älskar även att sy vilket jag gör då jag får tid över och planen med bloggen var bland annat att jag skulle lägga upp mina syprojekt och bilder på processen här, men det har inte blivit så mycket sömnad på senaste då jag varit upptagen med så mycket annat, men det ska bli mer av den varan. Ska försöka sy en snygg klänning efter den 15 mars då jag har tenta tänkte jag, men vi får se om det blir så.

_DSC0696

Foto: Carin Alvarsson

En av huvudanledningarna till att jag startade bloggen är att jag är otroligt dålig på att skriva dagbok. Jag har kompisar som skrivit dagbok sen de lärde sig skriva och det är ett riktigt bra sätt att komma ihåg roliga saker man har gjort, hur man kände då osv. Jag har försökt att skriva dagbok hur många gånger som helst, men det går inte. Jag kan helt enkelt inte skriva om mitt liv på ett så systematiskt sätt i en liten bok, så då tänkte jag,… jag skapar en blogg och lägger upp lite roliga bilder på saker jag gör, skriver vad jag tycker osv, så har man åtminstone något som man kan se tillbaka på. Och hittills har det funkat bättre än den lilla rosa boken.

You can leave a response, or trackback from your own site.