Vårjacka, vad ska man välja?

Vilken vårjacka skall man välja, ska man välja en klassisk trenchcoat eller en snygg svart skinnjacka? Jag har letat efter en snygg trenchcoat hur länge som helst, men de brukar inte sitta eller se ut som jag vill att de ska vilket är anledningen till att jag inte äger en ännu. Jag har heller ingen svart skinnjacka vilket jag skulle vilja ha. Det är både snyggt och passar till det mesta.

Bild 25

Det gäller dock att hitta en snygg modell, vilket inte är det lättaste. Jag har letat men har ännu inte hittat någon som är helt hundra. Den ska ju vara i en klassisk modell så att man kan ha den i flera säsonger och inte tröttnar på den, någon som har något bra tipps var man kan titta?

varjacka

Det är ju mycket jeans, spets, och fransar som gäller i vår och då skulle ju en svart skinnjacka sitta fint för att få den där lite rockiga stilen med ett par snygga höga klackar. Får väl ta mig en tur på stan här snart och se om jag hittar någon.

You can leave a response, or trackback from your own site.