Tvättdag

Idag har det inte blivit så mycket bloggande då jag har bott i tvättstugan mest hela dagen. Men men, nu är sågott som allt tvättat så nu behöver man inte bry sig om det på ett tag. Jag har länge funderat på att köpa lite swarowskikristaller och blistra på på exempelvis linnen och grejer så de blir lite roligare. Nu har jag hittat en som säljer sånna till ett relativt bra pris men jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Vad tycker ni? Jag funderar på Black Diamond, Topaz och Amethyst, älskar guld och lila. Funderar på att sy en klänning i guld och svart.

Bild 14

Tryck på bilden för större format

Det som är bra med dessa är att man kan klistra dem på lite vad som helst, kläder, skor, väskor, mobiltelefonen osv. Bara fantasin sätter gränserna och vill man ha lite mera spark så är det bara börja experimentera. Man kan köpa 1440 st för cirka 150:-. 1440 st räcker ju hur länge som helst också, om man vill kan man även köpa mindre förpackningar 720 st kostar ca 75:- och 144 st kostar ca 30:- . Ska fundera lite tills imorgon så får vi se om det blir något av detta.

You can leave a response, or trackback from your own site.