Things I want!

thingsiwant

Nu när snön börjat smälta bort kan man ju äntligen ställa kängorna på hyllan. Men, däremot behöver jag ett par nya snygga sneakers som man kan ha som vardagsskor. Sen när solen börjar titta fram så kan det ju även vara bra med ett par nya solglasögon. Det börjar bli dags att pensionera mina nuvarande Gucci-brillor som har hängt med i 5 år och börjar bli lite skeva. Tycker dock att det är riktigt svårt att hitta ett par snygga solisar vilket är en av anledningarna till att jag inte köpt några nya tidigare. Tror jag har letat efter ett par nya nu i typ 3 år men inte hittat några. Det går så himla mycket trender i solglasögon också så det är svårt att hitta några snygga som passar min ansiktsform som inte är av en modell som gör att man ser ut som ett ufo om nått år. Får se om jag hittar ett par i år. Sen skulle ju inte heller en snygg designväska sitta fel heller.

You can leave a response, or trackback from your own site.