The sun is shining!

Jippie! Solen är här och det är riktigt behagligt väder ute idag. Var iväg till skolan en sväng i morse och hade en kontrollskrivning och nu ska jag snart sätta mig och plugga lite kemisk dynamik, det är precis lika spännande som det låter ;) Helgen har varit riktigt bra även om jag inte va sådär superpigg igår, men men, man ska väl ha sådana dagar ibland också.

IMG_0924

Idag blev det en lite guld, brun,svart sminkning, syns inte så bra på bilden. Det är något konstigt med min kamera för sågott som alla färger försvinner, det är säkert någon inställning som jag inte hajat att man kan ändra i kameran.  Ska försöka skriva min Hissar & Dissar-lista lite senare under dagen också. Denna vecka blir nog inte sådär överdrivet spännande. Ska plugga en hel del och sen ska jag försöka ta en fika med mina systrar också. Har inte sett de på jättelänge. Storasyrran har jag nog inte träffat sen julafton.


pary

Bild från i helgen

Nä jag ska väl ta och laga lite lunch och sen sätta igång med plugget, annars blir det inte mycket gjort.

You can leave a response, or trackback from your own site.