Tenta imorgon, det är frågan!

kth

Imorgon har jag tenta, frågan är dock om man skall våga sig dit imorgon med tanke på det hot som föreligger mot skolan. Det är tydligen nån dåre som har skrivit på något forum att h*n skall gå till skolan imorgon och skjuta ihjäl så många personer som möjligt. Frågan är ju om personen i fråga har gjort så bara för att denne inte pluggat tillräckligt till sin tenta eller vad det är frågan om. Oavsett är man sjuk i huvudet om man ens funderar på att skriva något liknande. Samtidigt så känner jag inte riktigt att det är värt att chansa att gå dit om det nu mot förmodan skulle hända något, särskilt med tanke på att jag skall skriva i Q-huset vilket är den delen av KTH där det borde föreligga störst chans att knäppa flest människor  då det dels ligger en bit in på campus och dels är ett hus där det finns runt 18 tentasalar med ca 50 platser i varje sal vilket skulle innebära att det där finns 900 personer om alla tentasalar används. Fler tentor kommer, så jag får helt enkelt se till att skriva den vid något annat tillfälle. Det blir ju trevligt med sovmorgon isf, har inte bestämt mig än, men med 90% säkerhet kommer jag INTE tenta imorgon.

I övrigt har jag jobbat i helgen vilket inte har varit sådär jättekul med tandverk. Mitt hår har kommit också och jag har satt i runt hälften av håret. Lägger upp bilder sen när det är klart. Är sjukt trött då jag bara sovit 2 timmar inatt, så jag ska se till att lägga mig ganska tidigt. Ska titta på nyheterna på tv4 snart och sen blir de nog till att hoppa i säng.

You can leave a response, or trackback from your own site.