Swarovskiapplicator

Nu har jag beställt en Swarovski hot fix applicator så jag kan sätta fast Swarovski-kristaller på kläder, skor och dylikt. Det ska bli jättespännande att testa och den borde komma lagom tills jag kommer hem från Frankrike. Swarovski-kristallerna har lim på undersidan som smälter när man har dem på tången och därefter kan man applicera de där man vill ha dem. Det här är ju en jätterolig grej som gör att man kan piffa upp kläder lite extra med ganska små medel.

hotfixapplicator

Jag återkommer med en mer information så fort jag har testat den. Såg en film på youtube där en kvinna hade applicerat kristaller på ett par svarta skor och det blev supersnygg så det är inte bara på kläder man kan sätta fast kristallerna på utan även på andra saker. Nackdelen är dock att kristallerna är rätt dyra. De kostar ca 1:-/st lite beroende på vilken storlek man vill ha, men det finns även andra stenar men de är inte lika facetterade och skimrar troligen inte lika mycket som Swarovski-kristallerna. Jag har dock köpt både Swarovski och några andra som var väldigt mycket billigare så när jag väl har testat denna kommer jag utvärdera om stenarna är värt det. Jag tror dock att det beror lite på var man har tänkt att sätta dem och hur många man har tänkt att använda. Att beklä en hel tröja med Swarovskistenar skulle kosta runt 2000:- om man vill ha de både fram och bak och det är ju lite i värsta laget. Men ska man sätta stenar på exempelvis ett par skor så blir priset nog lite mer överkomligt.

Jag köpte 100 Swarovski-stenar för 70:-, dvs 70 öre/st. Jag köpte även 720 andra kristaller för 60:-, dvs 9 öre/st. Så 100 st av den billigare varianten kostar således 9:- istället för 70:- som Swarovski-kristallerna kostar, så det är stor skillnad i pris, och då förutsätter man även att det är stor skillnad i kvalité, …. well well, time will tell.

You can leave a response, or trackback from your own site.