Superbra dag!

Det här blir ett kombinationsinlägg idag. Dagens sminkning blev inte sådär jätteavancerad. Det är så skönt att den här snön börjar smälta äntligen men det kommer ju bli riktigt slaskigt här nu en tid framöver. Skönt att man lämnar landet snart ;)

IMG_1007

Dagens sminkning

Idag har jag träffat min syrra, vi tog en tur på stan och åt lunch och sen gick vi hem till mig och målade naglarna. En typisk tjejdag. Min syster skall få barn om cirka 1 månad vilket jag tycker skall bli sjukt kul, kan nog nästan säga redan nu att det överlägset kommer bli årets höjdpunkt. Han verkar leva om ordentligt den lilla krabaten, han både sparkar och har hicka, på något sätt blir det då mer påtagligt att det faktiskt bor ett litet pyre där inne. Han är ju beräknad att komma till världen när vi är på Malta och som en liten present köpte jag en Plopp till syrran idag vilket ungen kommer göra, plopp(a), ut i den vida världen om 1 månad. Min syster ville dock inte vara med på bild i bloggen, men då hon är en väldigt viktig person i mitt liv får hon vara med ändå då jag har tillgodosett hennes önskemål och blurat allt förutom ploppen ;)

plopp

Min kära syster yster och hennes Plopp

Efter att min syster hade gått målade jag mina naglar i mitt nya nagelack och sen gick jag och mötte upp Micke för middag på stan. Som så ofta annars när vi äter middag så brukar M sitta och leka med sin iphone.

IMG_1013

Ute och äter middag med Micke och hans iphone.

Det blev varsin Bookmakertoast och en öl/cider. Riktigt gott var det så nu är jag proppmätt.

middag2

Dagens middag, Bookmakertoast.

Nu ska jag och M titta på en ”katastroffilm”, 2012, är inte så förtjust i den typ av film, men den kanske är bra, time will tell. Over and out!

You can leave a response, or trackback from your own site.