Storhandlat & Städat

Idag har varit en sån där ytterst trevlig dag. Morgonen började med att jag åkte hem till min uthyrda lägenhet och hämtade de sista kartongerna och körde över de till M. Därefter åkte jag och pappa iväg och storhandlade massa mat. Blev hela 5 stora matkassar fullproppade med allt möjligt så nu behöver vi inte handla mat på 1 vecka, sjukt bra. Därefter åkte jag hem lämnade av maten, städade hyl och frys och hela köket så nu är det strålande rent där. Städade även hela badrummet och lassade in mitt smink, alla borstar och andra grejer i badrumsskåpet, så nu är det inte mycket plats över till Mickes grejer då jag har ockuperat 1,5 skåp av 2 möjliga, men men, som kille behöver man ju inte så mycket plats i badrumsskåpet heller å andra sidan så det kanske inte gör så mycket.

ogonskuggor

Kanske inte den bästa bilden i världshistorien men där är i alla fall så gott som alla mina makupprodukter från I.d Bare Escentuals, som ni kan se har jag en hel del ögonskuggor, det hela blir ju så mycket roligare om man har många att välja på så man kan variera sig lite. Har även ett antal rouge och andra produkter från dem. Älskar deras grejer, sitter bra och man känner sig inte sådär kakig i ansiktet som man gör av många andra produkter. Har som ni ser även en del produkter från make up store som jag också gillar. Köpte en del grejer häromdagen som ni kan se i mina tidigare inlägg.

makupborstar

Här ser ni alla mina borstar. De är från I.d och MAC. A och O när man ska sminka sig är ju att man har bra borstar, har man dåliga borstar är det lite som om en kock har en slö kniv, resultatet blir långt ifrån lika bra. Jag har nog cirka 15-20 st I.d borstar och 7-8 MAC borstar, de kostar lite, liksom sminket, men det är välinvesterade pengar, om du sköter om dina borstar kan du ha dem uppemot 10 år så även om en borste kostar mellan 200- 400 kr så är det väl värt det.

badrumsskap

Det var lite bilder på mitt badrumsskåp, nu ska jag hoppa ner i sängen för sen ska jag bädda ner mig i soffan och titta på de där idioterna i Fuskbyggarna.

You can leave a response, or trackback from your own site.