Skor i stora lass

iloveshoes

Har hittat en Amerikans website där man kan köpa supersnygga skor för runt 200:-/par. Dock tillkommer ju frakt och tull så det blir ju runt ca 350:-/par efter tull och skatter. Men men, det kan det ju vara värt, ska man hitta ett par såhär snygga skor i Sverige för 350:- får man nog leta ett tag, och skulle det mot förmodan finnas har halva Sverige ett par likadana.  Nackdelen är ju att man inte kan prova skorna, men så är det ju när man köper kläder och skor via nätet.

De avgifter som tillkommer när man handlar skor från länder utanför Eu är dels Tull på 7-17% och Skatt 25%, så det blir ju ett ganska saftigt påslag vilket man bör vara medveten om innan man beställer varor. Fördelen är ju däremot att du nästintill har skor som ingen annan har.

You can leave a response, or trackback from your own site.