Plugg & middag med Carin

Idag var jag riktigt dukig och gick upp vid 8. Har suttit och pluggat hela dan idag. Känns som jag har någorlunda koll på grejerna i alla fall. Det blir till att plugga hela helgen, men lite kul ska man väl hinna med också. Får se om jag ska titta på andra chansen i helgen, känns mest som det har varit massa skitlåter i år, men å andra sidan har jag bara sett 2 av 4 delfinaler också så jag kanske har missat alla bra, vad vet jag. Förutom att plugga har jag haft Carin över på middag och hon har berättat massa spännande saker för mig. Ska bli kul att höra uppföljningen imorgon, som den nyfikna människan jag är har jag lite svårt att hålla mig, skvaller och annat spännande är de bästa jag vet.

Bild 26

Nej nu ska jag ägna lite mer tid åt mina ostbågar här i tv-soffan, skriver mer imorgon.

You can leave a response, or trackback from your own site.