Nu har jag gjort slag i saken

Jag skrev ju tidigare om Loop- hair extentions, nu har jag gjort slag i saken och beställt 300 slingor i två olika färger. Det ska bli riktigt kul att testa dessa för jag har funderat på det väldigt länge. Det dröjer dock rätt lång tid innan de kommer, ca 15-20 dagar men när jag ska sätta i håret ska jag försöka dokumentera hur det blir. Hoppas bara att färgen passar annars får jag se till att färga håret.

loophair3

Måste se till att beställa nya nagelgrejer också, men det får bli vid ett senare tillfälle. Ska ju åka iväg och resa snart också då har jag ju ändå inte tid att sitta och pilla med det där. Får se om håret hinner komma innan jag åker till Frankrike, annars får jag fixa det när jag kommer hem. Jag beställde det längsta håret, 26″, jag kommer ju att klippa av en bit av håret för att klippa in det, får se hur det blir om jag ska göra det själv eller be snälla Carin om hjälp.

You can leave a response, or trackback from your own site.