Nu är resan ombokad!

Det var ju tänkt att jag och M skulle åka till Malta nästa vecka och vara borta en vecka. Dessvärre hade vi ju helt glömt bort att hans farmor fyller 85 år under tiden vi skulle vara borta så resan ställdes in. Nu har vi dock bokat om resan så vi åker nu 13-20 april istället. Det kanske är lika bra att resan blev flyttad då det dessutom är något varmare där nere i april än i mars. Ska bli kul, först åker vi till Frankrike och åker skidor i kallt väder och veckan efter åker vi till Malta med 25 grader och förhoppningsvis sol.

Just nu trivs jag ganska bra med tillvaron, resa och komma bort är alltid trevligt, nu ska jag hoppa ner i säng för imorgon ska jag till tandis och laga min tand. Inget jag ser fram emot men det måste göras. Natti natti

You can leave a response, or trackback from your own site.