Mer spets åt folket

När man är ute på stan och kollar kläder slås man av att det är mycket spets, draperingar, och jeans samtidigt som paljettrenden håller i sig. Spets är riktigt fint tycker jag, även om jag inte skulle få för mig att ha en spetströja som är helt genomskinlig som jag har sett att vissa har. Köpte en spetsklänning i veckan, har dock inte hunnit använda den ännu, men nu när solen kommit och förhoppningsvis vårvädret kommer här snart så börjar det bli läge att klä sig i lite tunnare kläder.

lace

Jeans är ju något som aldrig går ur mode, däremot är det väl sällan som det är inne med jeansskjortor och andra typer av plagg av demin förutom byxor, men, nu är trenden tillbaka. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om jeansskjorta och liknande, det kan säkert vara snyggt om man hittar rätt modell, jag har dock inte sett någon ännu som jag skulle sätta på mig.

Kollade ju på Hollywoodfruar förut idag. Undra egentligen vad det är som gör att man finner det intressant att titta på de där knäppa människorna. Visste inte ens att det var möjligt att vara så fixerad vid läppstift och franstoffsar, men tydligen. Undra om de där människorna har några ”vanliga” problem eller om det bara innefattar vilken kudde som ska ligga på soffan eller vilka blommor man skall ha i vasen på köksbordet. Undra om det verkligen är kul att leva ett så ytligt liv där allt man har och gör värderas i pengar av personer i sin omgivning? Bara för det måste jag ju självklart lägga in en egobild på mig själv.

_DSC0692

Foto: Carin Alvarsson

You can leave a response, or trackback from your own site.