Loop hair = Besvikelse

loophair2

Som jag sa förut så hade jag beställt lite loop hair som jag skulle sätta in, och det gjorde jag i i helgen. Dock har jag redan tagit ut dem då jag inte blev nöjd med resultatet av flera anledningar. Slingorna var alldeles för tunna, satte i närmare 200 slingor och håret blev alldeles för tunt för att de skulle se bra ut sen kliade det som 17 så jag stog inte ut. Jag får helt enkelt vänta på att mitt hår skall växa ut vilket kommer ta ungefär 2 år. Så kontentan var att det var en riktig besvikelse! Om man skall köpa den här typen av hår, alltså slingor av olika slag, se då till att du köper slingor som det är 1g hår /slinga om du har litet huvud, annars kommer du se ut som en potta ;)

hair

Sådär såg det i alla fall ut. Igår var jag och Micke ute och åt middag. Sen satt jag mest och fixade med min nya bloggdesign som blev klar igår. Idag ska jag försöka röja upp lite här och plugga lite, sen imorgon skall jag träffa min kära syster. Ska bli superkul, har inte sett henne sen i julas.

hair2

You can leave a response, or trackback from your own site.