I love Balmain

Nu när Oscarsgalan precis har varit har man ju frossat i fina klänningar från de stora modehusen och det är helt makalöst vad vissa kan åstadkomma med lite tyg. Nu när jag ska sy en egen klänning snart kan det ju vara trevligt med lite inspiration och jag måste säga att Balmain är en av mina favoriter.

Bild 10

De gör alltifrån långa aftonklänningar till kavajer, klänningar och skor och det är mycket strass, nitar, paljetter och häftiga detaljer, Me like.  Den svarta långklänningen nedan är helt underbar.

Bild 13

Deras kända kavajer med axelvaddar har man sett i olika utföranden på bland annat Rihanna och Beyonce, tycker de är snygga men känns lite too much for me, tror att man måste vara lång och riktigt smal för att de ska se riktigt bra ut.

Bild 4

You can leave a response, or trackback from your own site.