Habegär…

iwantiwant

Ja, det finns lite saker som jag skulle behöva, sen finns det ju alltid andra saker som man inte nödvändigtvis behöver men som man vill ha ändå. Jag behöver en ny parfym, helst Gucci Envy Me, då denna är slut. Jag behöver även en ny hudkräm och funderar på att testa Dermalogica, något dyrare än de flesta andra märken men om man inte vill se ut som ett russin i fejan innan man fyllt 30 är det nog bra att satsa på bra hudvård. Sen vill jag gärna ha de där svarta höga stövlarna med guldkant som jag hittade på Have2have, dessa är dock inget måste och kostar 899:-. Får se hur det blir med det där. Skulle även vilja ha ett par fina manekyrerade naglar, mina är iof långa, men inte så fina. Jag skulle även behöva börja träna, därför vore ett gymkort en riktigt bra idé. Ännu bättre vore det om man hade någon kär vän som älskar att träna som kan vara min drill sergeant, dessvärre verkar alla mina vänner vara lika lata som jag.

You can leave a response, or trackback from your own site.