Grymt krigsface!

Jag fick en grym bild av min syrra igår. Jag och min syster har tävlat om saker ända sedan vi var små, och vi är lika dåliga förlorare båda två. När vi tävlar, är det oftast på blodigt allvar och den som förlorar kan vara tjurig i veckor. Det jag dock inte visste är att detta har fotograferats av hennes man. Jag har ett svagt minne av detta tillfälle och någonstans innerst inne visste jag att bildbevis på mitt krigsface fanns dokumenterat. Jag höll på att trilla av stolen av skratt när jag såg denna bild, och som den snälla människa jag är, med hög grad av självdistans delar jag med mig av detta roliga ögonblick!

angryface

Krigsfacet. Ser lite ut som den där dockan som skriker ”I´ll kill you” hela tiden.

Jösses vad jag var solbränd på den där bilden. Kan det inte bli sommar snart så man kan få lite färg!!!! Syrran, vi får se till att ta en rematch snart tycker jag!

You can leave a response, or trackback from your own site.