Dagens sminkning

dagenssminkning

dagenssminkning

Idag har jag gjort en ganska enkel sminkning med lite ljusbrun skugga i ögongloben bara för att rama in ögat lite. Annars är denna sminkning ganska naturell vilket funkar utmärkt till vardags då man ofta bara vill ha lite extra färg i ansiktet men inte se spacklad ut.

face03-24

Jag har använt följande produkter:

Make up store foundation

I.d Mineral veil

Make up store Microshadow Satin

I.d Blush Ginger spice

Min 88 palett

Smashbox photo finish lipstick Lavish

ogat30-24

Jag har lagt en ljusbrun skugga över hela ögonlocket ända upp till brynet, därefter har jag lagt en vit lite skimrande skugga längs ögonbrynets och på ögonlocket.

blunda03-24

Sen avslutar man givetvis med att fylla i ögonbrynen och lägga lite mascara på fransarna, sen är det klart!

You can leave a response, or trackback from your own site.